22-07-2019 :
Ürünlerin Ortalama Fiyatları ALIM : İNEK SÜTÜ: 1.89 SATIM: ARPA: 1.13 BUĞDAY: 1.55 BUĞDAY SERT: 1.73 İNEK SÜTÜ : 2.00

Ziraat Bankası Antalya 2. Bölge Müdürü ve Beraberindeki Heyet Borsamızı Ziyarette Bulundu

Ziraat Bankası Antalya 2. Bölge Başkanı Mehmet Afşin Köse, Isparta Ziraat Bankası Merkez Şube Müdürü İsmet Öztürk ve Isparta Ziraat Bankası Gülkent Şube Müdürü Turgay İşçi, Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Adar ve Meclis Başkanımız Mehmet Ali Doğan’ı makamında ziyaret ettiler.
Ziyarette ülkemiz piyasalarının durumu ve gelecek beklentileri hakkında karşılıklı görüş alışverişi  yapıldı. Konu ile ilgili konuşan Köse “ Ziraat Bankası olarak, KOBİ’lerin finansman ihtiyaçlarını her zaman en iyi şartlarda karşıladık ve bundan sonra da KOBİ Değer Kredisi gibi yeni paketlerle karşılamaya devam edeceğiz. Isparta Ticaret Borsası ve üyelerinin finansman ihtiyaçları ile ilgili başvurularında da gereken desteği vereceğiz.” dedi.

Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Adar ise şunları kaydetti: “Isparta Ticaret Borsası olarak her zaman üyelerimizin faaliyetlerine katkı sağlamak için çalışıyoruz. Bu dönemde Ziraat Bankamızın  özellikle üyelerimizin finansmana ulaşımında kolaylık sağlamasını istiyoruz." dedi.

İşbirliği ve destekleri için Ziraat Bankası heyetine teşekkür eden Başkanımız Ahmet Adar, işbirliğinin üyelerimize faydalı olmasını temennisinde bulundu.(29.01.2019)

Goruntulenme : 220 Tarih : 2019-01-30