21-06-2017 :
Ürünlerin Ortalama Fiyatları: ALIM: BUĞDAY: 0.80 İNEK SÜTÜ : 1.08 KURU SOĞAN: 0.64 KABAK: 0.95 SATIM: ARPA: 1.00 BUĞDAY: 0.99 ET ( KARKAS ): 28.00 ET ( DANA)KEMİKSİZ : 33.45

TOBB 73. Genel Kurul TOBB ETÜ Spor Salonu’nda Gerçekleşti

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 73. Genel Kurulu’nda konuşan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, zamanın daha güçlü Türkiye için, dayanışma içinde olma ve geleceğe odaklanma zamanı ve Türkiye’nin yarınını, bugününden çok daha güzel yapma zamanının olduğu ifadesinde bulundu.

TOBB’un 73’inci Genel Kurulu M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde,  TOBB ETÜ Spor Salonu’nda gerçekleştirilerek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bakanlar, TOBB delegeleri, camianın temsilcileri ve çok sayıda basın mensubu katıldı. Borsamızı temsilen ise Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Adar, Meclis Başkanımız Nur Selçuk ve Genel Sekreterimiz Ali Koyak Genel kurulda yerlerini aldılar.

Hisarcıklıoğlu burda yaptığı konuşmada, yeni hükümet sistemiyle güçlenen ve hızlanan yönetimde, kararlar daha hızlı alınacağını belirtirken, “Devletteki çarkların hızlanması, bürokrasinin aşılması, özel sektöre olumlu yansıyacak. Böylece Zaman, daha güçlü Türkiye için, dayanışma içinde olma ve geleceğe odaklanma zamanı. Türkiye’nin yarınını, bugününden çok daha güzel yapma zamanı. Yeni hükümet sistemiyle güçlenen ve hızlanan yönetimde, kararlar daha hızlı alınıp uygulanacak. Devletteki çarkların hızlanması, bürokrasinin aşılması, özel sektöre olumlu yansıyacak. Böylece ekonomide yeni bir büyüme modelini ve kalkınma hamlesini hazırlayabileceğiz” dedi. (23-24 Mayıs 2017)

TOBB 73. Genel Kurul Detaylarını Ulaşmak İçin Lütfen Tıklayınız.

Goruntulenme : 76 Tarih : 2017-05-25

Döviz Kurları