16-04-2019 :
Ürünlerin Ortalama FiyatlarıALIM: İNEK SÜTÜ: 1.70 ELMA: 1.63

Isparta Belediye Başkanı ve Beraberindeki Heyet Borsamızı Ziyaret Etti

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın ve beraberindeki heyet, dün Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Adar ve Meclis Başkanı Mehmet Ali Doğan ile birlikte Meclis üyelerimizi yeni hizmet binamızda ziyarette bulundu.

Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Adar, Borsamızın öncülük ettiği Göller Bölgesi Yayla Şartlarında Tarım ve Hayvancılık Fuarımıza ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.

Başkanımız Ahmet Adar şu sözlere yer verdi: “Borsamıza verdiği destekten dolayı ve Isparta’ya kazandırdığı fuar alanları için Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.

Belediye Başkanını Sayın Günaydın’ı ve heyetini ağırlamaktan dolayı memnuniyet duyduğunu dile getiren Başkanımız Adar, “1996 yılından bugüne üyelerimize ve memleketimize hizmet etmeye devam ediyoruz” dedi.

Başkanımız sözlerine şu şekilde devam etti: “Yeni hizmet binamızda tüm üyelerimize en iyi hizmeti veriyoruz. Sayın başkanımızla da 2009 yılından bu yana uyumlu bir şekilde çalışıyoruz. Borsa olarak düzenlediğimiz Göller Bölgesi Yayla Şartlarında Tarım ve Hayvancılık Fuarına her zaman katılım ve destek sağlamıştır. Talebimize  istinaden buradaki potansiyeli dikkate alarak gerçekten Isparta’ya modern bir fuar alanı kazandırdı. Borsamıza verdiği desteklerden, Isparta’ya kazandırdığı fuar alanından dolayı çok teşekkür ediyoruz, başarılarının devamını diliyoruz” dedi. Başkanımız sözlerine son verirken, ziyaretlerinden dolayı 2009 yılından bugüne kadar 14’üncüsünü düzenlemiş olduğumuz Fuarımızı yad etmek için hazırlanan VTR’yi izletti.

Sunumun ardından söz alan Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Fuarcılık alanında Borsamızın çok gayretli ve etkili olduğunu vurgulayarak, artık tarım fuarının daha büyük alanlara ihtiyacı olduğunu vurguladı.

Isparta Belediye Başkanı Sayın Günaydın sözlerine şu şekilde devam etti: “‘Dervişin fikri ne ise zikri de o olur. Gökkubbe açıldığında ikinci hedefi söyledik. Bu hedef de en kısa sürede gerçekleşecek. O da, Gökkubbe Fuar alanının daha büyüğünü yapmaktır. Tarım Fuarı taştı, Kitap Fuarı taştı. O gün söylediklerimiz bugün gerçekleşiyor. İkinci fuar alanının gerekliliğini Gökkubbe açıldığında ortaya attık. Fuarcılıkta Isparta’yı bir marka yapma idealimiz var ve bunu Türkiye’ye şamil kılacak bir olayı düşünüyoruz. Arkadaşlara yeni fuar alanını o zaman söylemişiz. O yıl geldi ve çattı. Yeni dönemde yeni fuar alanımızın uygulamasına geçeceğiz. 3.yenişehir kuruyoruz ve bu fuar merkezi orada olacak. 39 yıl önce imarı yapılmış. Allah razı olsun kimler yaptıysa, bunu değerlendirme ve 18 uygulamasını yapmak da bize nasip oldu. Yapılarıyla bu kısmet olsun istiyoruz. 10 katı büyüklüğünde projesi çizildi. Bir kilometrelik bir proje hazırlandı. Söylediğinde samimiysen bu gerçekleşir. Isparta’mızın nüfusu 230 bin. ‘Şehrimizin nüfusu küçük ama bir bardak suda fırtınalar oluşturacağız’ dedik. Yeni fuar alanını bitirdiğimiz zaman Isparta’nın markaların merkezi olmasını hedefliyoruz

Tarım fuarının ana vatanı da Isparta olsun istiyoruz. Hedef seçtik. Hedef seçmezsen, arayışında olmaz, olmayınca da başarılı olamazsın. Kuru çınar yaprağı gibi oradan oraya savrulursun. Biz çınar yaprağı değiliz ama çınar ağacı olmak istiyoruz. Belediyemiz Türkiye’nin çınar ağacı olsun istiyoruz. Borsamızla birlikte kol kola İzmir fuarının da üzerine çıkmak istiyoruz. Sayın Borsa başkanım tarım fuarının merkezinin Isparta olmasını istiyoruz. Bu bir hedeftir, bu hedefe de o yapımızı hazırlayacağız. Yaşayan fuar alanı olacak. Fiziksel ortamı hazırlamadığımız zaman hiçbir yere ulaşamazsın. Fuarda fiziksel ortam önemlidir, reklam önemlidir. Sayın başkanım sana buradan müjde ediyorum, Isparta’yı tarım ve hayvancılık fuarında merkez yapacağız. Borsamız çok gayretli, güveniyoruz. Başkanımız çok heyecanlı. İnşallah güzel şeyler olacak. Fuarlar konusunda etkili bir Borsamız var, kendisini tebrik ediyorum. Borsa Başkanımıza, Meclis Başkanımıza yönetimine bizi kabul ettikleri için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. (07.02.2019)

Goruntulenme : 93 Tarih : 2019-02-08