14-12-2018 :
Ürünlerin Ortalama Fiyatları:ALIM: ARPA: 0.83 BUĞDAY : 1.15 BUĞDAY YEMLİK: 0.80 SATIM: BUĞDAY : 1.28 BUĞDAY KIRIK : 0.99 BUĞDAY UNU : 1.97 RAZMOL : 0.88 BONKALİTE: 1.05 ET ( DANA)KEMİKSİZ : 42.00 ET (ANTRİKOT) : 49.00 ET (KUŞBAŞI) : 45.00

Başkanımız Ahmet Adar’dan, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi Mesajı

Isparta Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Adar, 18 Mart Şehitleri Anma Günü Ve Çanakkale Zaferi nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkanımız mesajında şunları kaydetti: " Çanakkale Zaferi, bir milletin tüm imkansızlıklara rağmen,  tüm varlığını ortaya koyarak, tek vücut olarak verdiği şanlı bir mücadelenin verildiği eşsiz bir kahramanlık destanıdır. Tarihimizin en önemli dönüm noktalarından olan Çanakkale zaferi, milli birlik ve beraberliğin en güzel örneğidir. Dönemin en güçlü devletlerine karşı verilen onurlu bir mücadeleyle kazandığımız Çanakkale Zaferi, Türk milletinin, birlik ve beraberlik ve dayanışma içinde olduğu müddetçe her türlü güçlüğü yenebileceğinin ispatı niteliğindedir. Türk milleti, Çanakkale’de tüm dünyaya, bağımsızlığı ve vatan toprağı söz konusu olduğunda, karşısında hiçbir gücün duramayacağını göstermiştir. Dün olduğu gibi bugün de o şanlı tarihi yazan ecdadın torunları olarak bize miras bırakılan bayrağımıza ve vatanımıza sahip çıkacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle Çanakkale Zaferimiz kutlarken, “Çanakkale Geçilmez” sözünü tarihe altın harflerle yazdıran başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatanı uğruna canlarını feda eden,   aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi saygı ve minnetle anıyorum.” dedi.

Goruntulenme : 380 Tarih : 2018-03-16