18-12-2017 :
Ürünlerin Ortalama Fiyatları: ALIM: ARPA: 0.80 BUĞDAY: 0.99 BUĞDAY YEMLİK: 0.80 İNEK SÜTÜ :1.34 KEKİK : 7.14 SATIM: İNEK SÜTÜ : 1.40 BUĞDAY : 1.03 YULAF: 1.20 MISIR KIRIK: 1.15 ARPA: 0.95 ARPA EZME: 1.12

BAGEV'de Yönetim Güven Tazeledi

Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı (BAGEV) Genel Kurulu Antalya Ticaret Borsası ev sahipliğinde yapıldı. Genel Kurula, Isparta Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Adar, Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Murat Hüdavendigar Günay ve Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Boztaş, Deniz Ticaret Odası Antalya Şube Başkanı Bekir İnanç Kendiroğlu, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Hüseyin Barut, Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bedrullah Ercin, Akdeniz Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Süreyya İşeri, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Banu Okan Kavukçu, BAKSİFED Başkanı Ali Eroğlu, ANSİAD Başkanı Abdullah Erdoğan katıldı.

Divan başkanlığına ANSİAD Başkanı Abdullah Erdoğan'ın seçildiği genel kurulda, 2016 faaliyet raporu okundu. Denetim kurulu raporunun da okunmasının ardından 2017 bütçesi üyelerin onayından geçti.

Genel Kurul'da BAGEV yönetimine Isparta Ticaret Borsamız, Antalya Ticaret Borsası, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası, Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası, Deniz Ticaret Odası, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası, Manavgat Ticaret ve Sanayi odası seçildi. Yönetim, yapılacak ilk toplantıda görev dağılımını gerçekleştirecek.

BAGEV Başkanı Ali Çandır, bölgenin ciddi bir ekonomik potansiyele sahip olduğunu belirterek, bunun harekete geçirilmesi gerektiğini kaydetti. Çandır, Burdur Isparta, Antalya kadar ilçe oda ve borsalarının da önemine dikkat çekerek, "İlçelerin çalışmalara aktif katılımıyla daha ciddi bir sinerji yaratırız" diye konuştu. Çandır, BAGEV'in bölge ve illerle ilgili konut sayısından açılan kapanan şirket sayısına kadar bütün verileri paylaştığını belirterek, "Elimizde ciddi data var bunları sizlerle paylaşmak isteriz" dedi. Çandır, mütevelli heyet üyelerine teşekkür etti. (29.03.2017)

Goruntulenme : 375 Tarih : 2017-03-30